(FOTO) Skoraj 40-letna Iryna Osypenko se je razgalila. Oboževalci ji sporočajo: "Ti si čarovnica!"

04.08.2021 10:25
Brezčasno lepa in vedno v vrhunski formi. Ena naših najlepših manekenk je oboževalce razveselila s sliko v bikiniju. In zadela v polno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Poletje je čudovit čas. Tudi zato, ker so znane Slovenke vselej tako radodarne z dopustniškimi objavami na družbenih omrežjih. Ponosno razkazuje svoje modne kopalke, te pa mimogrede razkrivajo tudi, kako zelo naše estradnice skrbijo za svojo formo. No, s slednjo tako ali tako ni nikoli posebnih težav imela manekenka Iryna Osypenko. Stavi na damskost. Prav veliko razgaljenih fotografij na njenem instagramovskem zidu ne boste našli, a eno nam je vendarle privoščila.

Ob morju je zasanjano pozirala v bikiniju, ki ga krasi seksi leopardji vzorec. Objektivu je nastavila hrbet in se zazrla v neskončno modrino. V vrhunski formi je, kar so opazili tudi njeni številni spletni sledilci. Kar 24 tisoč jih je in s komplimenti na račun njene atraktivnosti ne skoparijo. Sprašujejo jo, če pije kak čarobni napoj, da je zmeraj lepša. Ena od sledilk se šali celo, da je čarovnica. 

Med navdušenimi komentarji najdemo še "Čudovita", "Mačka" in "Lepotica, sama lepota te je. Blestiš. Prelepa si." Bo že držalo. Mimogrede, Iryna bo 13. avgusta praznovala 40. rojstni dan. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta