(FOTO) Kočljiva situacija: Slovenski estradnici kupili enake kopalke. Kateri pristajajo bolj?

16.08.2021 11:46
Kopalke s prekrižanimi naramnicami in okrasno sponko nad popkom so nehote povezale Nadiyo Bychkovo in Taro Zupančič.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poznate nočno moro z družabnih parketov? Ko se dve estradnici srečata v enakih oblekah. Se je že zgodilo. Nekatere so zardele in so se izogibale, druge so zadrego rešile s humorjem. Tokrat se je zgodba ponovila s kopalkami, a ne na isti plaži, ampak po zaslugi Instagrama

Najprej se je med dopustom na Hvaru vsa prelestna fotografirala naša plesna zvezdnica Nadiya Bychkova, ki sicer zaradi sodelovanja v televizijskem plesnem šovu večino časa živi v Veliki Britaniji. Drzne bele kopalke, dopolnjene z okrasno sponko na predelu popka in z nekaj zapeljivimi izrezi so v hipu poželi plaz komplimentov. 

Ni trajalo dolgo, ko smo jih spet srečali. Ne da bi vedela, da se v njih sonči Nadiyja, je prav takšne kopalke oblekla tudi voditeljica in manekenka Tara Zupančič na Krku.

Tudi ona je v njih pozirala ob morju in celo na motorju. Tudi ona je v njih dobila številne komplimente. Dilema, ki se zdaj poraja, je očitna: kateri bele kopalke pristajajo bolje? Kakor koli se že trudimo, odgovora ne najdemo, saj sta obe izjemno atraktivni, postavni in med seboj zelo različni. Če sta naši estradnici sprožili nov modni trend, pa bo jasno kmalu, saj poletje še ni reklo zadnje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta