(FOTO) Ne zgodi se prav pogosto, da naši zvezdniki pristanejo v britanskem rumenem tisku: Nadiya Bychkova se je ločila

D.Ži
19.01.2022 09:41

Zveza na daljavo se ni obnesla, a z nogometašem Matijo Škarabotom ostajata v dobrih odnosih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nadiya Bychkova in Matija Škarabot sta se zaradi ločenega življenja očitno preveč odtujila drug od drugega. 

Profimedia

Ne zgodi se prav pogosto, da naši zvezdniki pristanejo v britanskem rumenem tisku, a o lepi Nadiyji Bychkovi se jih je tokrat razpisalo kar nekaj, od Daily Maila do The Sun. Plesalka ukrajinskega rodu, ki je dolga leta kariero gradila v Sloveniji in za našo državo tudi plesala, je na Otoku že dolgo velika zvezda. Britanci so se v 32-letnico zaljubili v plesnem šovu Strictly Come Dancing, njihovi različici oddaje Zvezde plešejo. V  tamkajšnjih tabloidih je kar redna gostja, tudi zaradi svoje atraktivnosti, predvsem pa ljubezenskega življenja. 

Otoški tabloidi te dni pišejo, da se je razšla s 33-letnim nogometašem Matijo Škarabotom, ki igra za ND Primorje. Potrditev novice so pri Daily Mailu dobili pri viru iz plesalkine bližine. Par ima 5-letno hči Milo. Zveza na daljavo, ki sta jo zadnja leta kljub mnogim oviram poskušala peljati, se očitno ni obnesla. On je igral v Sloveniji, ona plesala v Veliki Britaniji. 

Odtujila sta se. Slovensko-ukrajinska zvezdnica Nadyja Bychkova in nogometaš Primorja Matija Škarabot sta se ločila.

Profimedia

The Sun piše, da Nadiyjo po ločitvi tolaži plesni kolega Kai Widdrington. Vir jim je povedal, da naj bi med njima vladala močno prijateljstvo in neverjetna kemija. Skupaj naj bi se veliko smejala. Pišejo tudi, da se je v resnici z Matijo razšla že pred meseci, Kai pa naj bi bil tisti, ki je vrnil nasmeh na njen obraz.

Profimedia

Mnogi na britanski sceni naj bi menili, da bi lahko bila tudi zelo lep parček, ko bo čas za to pravi. S Škarabotom naj bi še naprej bila v dobrem, prijateljskem odnosu, na družbenih omrežjih ga je plesalka že pred časom izpostavila kot najboljšega možnega očeta mali Mili. 

Profimedia

Bychkova, ki je nekoč bila dve leti poročena z ruskim plesalcem Sergeyjem Novaltsevom, je že pred tedni snela diamantni zaročni prstan, nekdanja zakonca sta tudi prenehala med seboj javno komunicirati na družbenih omrežjih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta