(FOTO) Nekateri so povsem ogorčeni nad Jill Biden v črnih mrežastih nogavicah

D.Ži
07.04.2021 10:22
Nova ameriška prva dama se te dni sooča s kritikami svojega modnega okusa, medtem ko se nekateri čudijo, da se ljudje leta 2021 še vedno ukvarjajo s tako banalnimi zadevami.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nova ameriška prva dama Jill Biden je sprožila živahno tviteraško debato. Ne, nič kontroverznega ni izjavila, je pa iz letala stopila v mrežastih nogavicah. 69-letna žena Joa Bidna se je v Washington vrnila s potovanja v Kalifornijo, na letališče v prestolnici pa je prispela v črni opravi.

Reuters

Nosila je črno jakno, črn top, črno krilo, ki je se je končalo nad koleni, črne čevlje s petami in mrežaste nogavice, ki so pritegnile največ pozornosti in izzvale številne reakcije.

Nekateri namreč menijo, da takšna oprava ni primerna za žensko njenih let in da je v se skupaj bilo videti ceneno.

"Madonna je poklicala in zahteva svoja cenena oblačila nazaj," piše nek komentator na Twitterju. Drugi dodaja, da je videti kot Madonnina babica, tretji pa, da je Jill očitno zamešala praznike in mislila, da je noč čarovnic. No, številnim je modna drznost Bidnove všeč in se čudijo, o čem so ljudje leta 2021 še pripravljeni razpravljati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta