(FOTO) Nekoč najlepša deklica na svetu te dni uživa v kopalkah. Za njo so hude zdravstvene težave

D.Ži
04.01.2022 09:40

Bilo je tudi že kakšno lažje leto, a čedna Thylane Blondeau se ne da. Te dni nove moči nabira na sončni plaži v Miamiju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Francozinja Thylane Blondeau je zaslovela leta 2007, ko so jo kot šestletnico razglasili za najlepšo punčko na svetu, še danes pa se zaradi izjemne atraktivnosti znajde v središču pozornosti, kjer koli se pojavi. Od leta 2021 se je poslovila pomanjkljivo oblečena na plaži v Miamiju, kjer so jo fotografi ujeli v družbi zaročenca Benjamina Attala.

Profimedia

20-letna manekenka je ostale kopalce očarala z osupljivo postavo in povsem nenaličenim obrazom, na dopustu pa je uživala po praznikih, ki jih je preživela z družino.

Profimedia

Thylane je nedavno na Instagramu razkrila, da je bila nekaj časa v bolnišnici zaradi operacije ciste na jajčnikih. Razkrila je, da je ena od cist počila in je zato morala nujno pod nož. Bolečine so bile neznosne, a si je na srečo medtem opomogla, tako da lahko nadaljuje z delom.

Profimedia

Mlada lepotica že leta blesti na modnih pistah, po katerih se je prvič sprehodila, ko je imela komaj štiri leta. Predstavljala je oblačila Jeana Paula Gaultierja. Deset let pozneje je postala najmlajša manekenka, ki je pozirala za pariški Vogue, potem so jo sicer kritizirali.

Profimedia

Njenima staršema so mnogi očitali, da hčerko preveč seksualizirata, saj je bila v svojih najbolj rosnih letih pogosto močno naličena in v kratkih oblekah.

Profimedia

Njena mama, modna oblikovalka Veronika Loubry, v tem ni videla nič spornega in je očitke zavračala. "Edina stvar, ki me šokira na tej fotografiji, je ta, da je ogrlica, ki jo nosi, vredna tri milijone evrov," je takrat povedala francoskim medijem.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta