Mislila je, da bo umrla. Znani igralki po okužbi s koronavirusom izpadajo lasje

D.Ži
04.09.2020 10:00

Alyssa Milano pravi, da je novi virus prava zver in da okužbe z njim ne privošči nikomur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je pokazala, da ji po hudi štirimesečni bitki s koronavirusom izpadajo lasje, je Alyssa Milano razkrila nove posledice, s katerimi se mora iz dneva dan spopadati. "Še vedno občasno začutim močno razbijanje srca in pozabljam besede, kar je brez dvoma najhujši del. A ni več niti približno tako slabo, kot je bilo pred nekaj tedni," je zvezdnica napisala na Instagramu.  
Alyssa je aprila razkrila, da je okužena, in napisala, da se počuti tako, kot da umira.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEn9os5gALb/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Čeprav je prvi test pokazal, da virusa v njenem telesu ni, je igralka iz dneva v dan opažala hujše simptome. Meni, da je sistem testiranj nezanesljiv in netočen. Takrat je izgubila apetit, voh, težko je dihala, močno jo je bolela glava. Avgusta je začutila razbijanje srca in občasno izgubo spomina, pa tudi vrtoglavico, nepravilnosti v želodcu, njena menstruacija je postala neredna, težko diha in se še vedno počuti oslabelo. Kljub temu oboževalcem sporoča, da se počuti bolje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDhQ43NgP02/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Počutim se bolje. Opravila sem CT pljuč in magnetno resonanco srca, vse je bilo normalno, a se še vedno bojim. Ne toliko tega, da bi spet zbolela, ampak da bi zboleli moji najdražji. Tega jim res ne privoščim. Ta bolezen je zver," je zapisala igralka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta