(FOTO) Neprepoznavna: Nekdanja ameriška prva dama pokazala, kakšna je brez ličil in frizerja

D.Ži
19.01.2021 12:54
Michelle Obama ne skriva, da je zadnje mesece nekoliko depresivna. Ob rojstnem dnevu se je pokazala točno takšna, kot je v resnici. In sledilci so navdušeni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Še vedno jo ima na milijone ljudi po svetu za najboljšo prvo damo, kar so jih ZDA v zadnjih desetletjih imele. Michelle Obama je dopolnila 57 let, ob tej priložnosti je na splet poslala fotografijo, na kateri jo vidimo v zelo karantenskem vzdušju. Nenaličeno in z zelo domačo, neobdelano pričesko, in marsikdo je presenečen šele zdaj ugotovil, da je žena Baracka Obame tako bujna kodrolaska.

"Hvala vsem za lepe želje ob rojstnem dnevu! Vem, da je bilo preteklo leto za vse nas težko na toliko nivojih, zato upam, da skrbite zase in v najmanjših trenutkih najdete veselje. Rada vas imam," je ob rojstnem dnevu zapisala Michelle in se tako dotaknila vsega, kar je v zadnjih mesecih pestilo Ameriko in svet. Od koronavirusa do nestrpnosti, nasilja in turbulentnega predsedovanja Donalda Trumpa

Lani je Michelle v svojem podcastu razkrila, da zaradi omejitev, povezanih s pandemijo covida-19 in rasizma v državi, trpi za blago obliko depresije. Ob rojstnem dnevu ji je čestital tudi mož. "Vse najboljše moji ljubezni, moji partnerici in najboljši prijateljici. Vsak trenutek s tabo je blagoslov. Ljubim te, Miche," je napisal 59-letni Barack.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta