(FOTO) Noro, kako razkošno posestvo si je v ZDA kupila Nika Kljun. Nujno morate videti jezero, bazen in notranjost

D.Ži
21.04.2022 09:46

Ena naših mednarodno najbolj uspešnih koreografinj je pri iskanju sanjske hiše skoraj vrgla puško v koruzo, a sreča se ji je vendarle nasmehnila na polno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ljubo doma, kdor ga ima, pravijo. In Nika Kljun ga po novem ima. Ena naših najuspešnejših plesalk in koreografinj, ki je v ZDA zgradila več kot uspešno kariero, te dni kar žari od sreče, saj je postala ponosna lastnica nepremičnine v Palm Springsu, sicer priljubljeni počitniški destinaciji, zlasti pri tistih, ki dopuste radi preživljajo aktivno in ob igranju golfa. Dolgo je trajalo, da je našla pravo hišo zase in skoraj je že vrgla puško v koruzo, saj so cene nepremičnin tudi čez lužo podivjale. Zdaj je našla čudovito hišo, iz katere bo lahko uživala ob pogledu na ptice, ki pristajajo na jezeru, k hiši spada tudi zelo lep in prostoren bazen. Pravi, da je to njen košček raja in vsake toliko se ji zaradi naravnih lepot zdi, da se je preselila v Afriko.

Prve utrinke z novega posestva je Nika že pokazala na Instagramu. Preklikajte njeno galerijo.

"Če pomislim, kaj vse je bilo potrebno, da sem prišla do tega. Moji najbližji vedo, koliko izzivov je bilo potrebnih, da sem prišla do novega doma. Nepremičninski trg je nor in cene so takšne, kot da so hiše narejene iz zlata," pravi Nika, ki se danes lahko vsemu skupaj smeji mnogo bolj iskreno kot med mučnim iskanjem hiše. Zdaj je našla takšno, ki njene sanje očitno celo presega. Želimo ji veliko srečnih dni v njej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta