(FOTO) Oboževalci navdušeni: Mama filmskega zvezdnika bo stara 61 let, a je videti mlajša od njega

D.Ži
11.05.2020 11:35

Chris Hemsworth lahko le upa, da je podedoval čim več dobrih maminih genov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Igralec Chris Hemsworth je ob materinskem dnevu čestital svoji mami Leonie in ženi Elsi Pataky. Slednji je skoraj vso pozornost ukradla neverjetno mladostna zvezdnikova mama. 36-letnik, ki se ga najbolj spomnimo po vlogi Thora, lahko le upa, da jo podedoval čim več maminih dobrih genov. Oboževalci širom sveta se zdaj sprašujejo, kako je mogoče, da je Leonie, 60-letna učiteljica iz Melbournea, videti skoraj mlajša od svojega sina. "Tvoja žena in mama sta videti enako stari. In to ni žalitev za tako seksi žensko," komentira eden njegovih oboževalcev na spletu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAAHn6FpVeF/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ni prvič, da je njegova mama navdušila toliko ljudi. Pred dvema letoma je 36-letni Hemsworth na Instagramu objavil fotografijo s staršema, za katero je požel veliko komplimentov. "Tvoja mama je videti kot tvoja sestra. Dobri geni!" je takrat nekdo zapisal.
Hemsworth je s svojima slavnima bratoma, Liamom in Lukeom, v intervjujih že večkrat spregovoril o dobrem odnosu s staršema. Razkril je, da ga je k igri napeljala želja, da bi jima pomagal odplačati dolg za hišo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_-LQaCpJnt/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8kQ7DuJQDm/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta