(FOTO) Po streljanju se je iz bolnišnične postelje z ganljivim sporočilom oglasil sprehajalec psov Lady Gaga

A.L.
02.03.2021 14:19
Fischer je sporočil, da je optimističen in hvaležen za vsa sporočila podpore, ki jih prejema v dneh po napadu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lady Gaga
Profimedia

Ryan Fischer, sprehajalec psov pevke Lady Gaga, po streljanju počasi okreva. Zdaj se je oglasil iz bolniške postelje in dal prvo izjavo za javnost po dogodku. "Medtem ko se je avto odpeljal in je iz moje strelne rane tekla kri, je angel tekel k meni in legel zraven mene. Uspelo mu je, da je umiril moje panične krike, čeprav sem takrat ugotovil, da je kri, ki je bila okoli njega, v resnici moja," je pripovedoval. Asio, pevkinega psa pasme francoski buldog, je poskušal obvarovati, "zahvalil sem se ji za vse neverjetne dogodivščine, ki sva jih skupaj doživela, se ji opravičil, da nisem mogel braniti njenih bratov, nato pa sklenil, da jih bom še vedno skušal rešiti ..., pa tudi sebe".

Fischer je sporočil, da je optimističen in hvaležen za vsa sporočila podpore, ki jih prejema v dneh po napadu, oglasila se mu je tudi Lady Gaga. Kot pravi, ga je novica, da sta se ugrabljena psa vendarle vrnila k pevki, močno razveselila.

V svoji izjavi se je zahvalil tudi pevki, ki je, kot pravi, izkazala veliko podpore njemu in njegovi družini v teh težkih časih. "Rad te imam in hvala ti," ji je sporočil. Kljub optimizmu in počasnemu okrevanju je pot do ozdravitve še dolga, pravi Ryan Fischer. "A veselim se prihodnosti in trenutka, ko me bodo Asia, Koji in Gustav zasuli s poljubi."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta