(FOTO) Prepoznate mlado kratkolasko? Takšna je bila 16-letna Zvezdana Mlakar

05.10.2021 10:55
"Največjo škodo sem si naredila, ko sem drugim verjela, da ne znam," pravi igralka in voditeljica odmevne pogovorne oddaje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Mlinar

Zvezdana Mlakar je ena tistih znanih Slovenk, za katere se zdi, da so zmeraj nekako z nami. Otroci so nekoč oboževali njene pravljice v oddaji Zlati prah, starejši gledalci so jo videli v številnih filmih, serijah in gledaliških predstavah, zadnja leta veliko pozornosti priteguje s svojo pogovorno oddajo na TV Slovenija, kjer se loteva tem, o katerih drugi ne govorijo prav radi. Zna odpreti sogovornika in se s svojo neposrednostjo dotakniti gledalcev.

Vidimo zelo mlado Zvezdano, s pričesko, ki je precej krajša od današnje. Pa vendar je ni težko prepoznati. 

Fotografijo je pospremila z besedami: "To sem jaz, pri 16 letih, takrat še nisem vedela, kako lepo se je učiti, kako dobro je vedeti. Gledam naravnost, ne bojim se še … s te slike še premikam meje. Potem me je življenje popeljalo v svoj vrtinec in največjo škodo sem si naredila, ko sem drugim verjela, da ne znam, ne zmorem, da vse delam narobe. Zakaj sem jim verjela, zakaj sem mislila, da je vse to res?" se danes sprašuje priljubljena igralka.

"Zakaj sem slišala samo tiste prve? Zakaj sem kljub pameti in znanju in uspehom vedno znova reagirala na besede, da nisem dovolj dobra. Zakaj me je potem postalo strah?" je dodala.

Komentarji ob črno-beli fotografiji so pozitivni, mnogi so se našli tudi v njenih besedah. "Ja, eni pač dobimo velike porcije in dobro je ugotoviti, zakaj," prikimava ena od sledilk. "To pa smo Haložanke," je pripisala druga. Njeni sledilci se strinjajo, da je dobila pravo ime, saj sije kot zvezda. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta