(VIDEO) Prvič po svoji pravljični poroki se je oglasila Saška Lendero: "Izpolnila se mi je dolgoletna želja"

D.Ži
22.06.2021 09:10
O svojem dnevu najlepših sanj mladoporočenca nista prav gostobesedna, sta pa pozornost izkoristila za promocijo nove skladbe.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je Miha svojo Saško zasnubil v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko.
Planet Tv

Pa se je zgodilo. Četudi je ona puško glede tega najbrž že davno vrgla v koruzo. Potem ko je Miha Hercog pred vso Slovenijo pokleknil in romantično zasnubil svojo dolgoletno partnerico Sašo Lendero, se je njun dan najlepših sanj medtem tudi zares zgodil. Da so priprave na poroko v teku, smo vedeli, a bi o tem vedeli zelo malo, če ne bi nekaj njunih svatov bilo minuli konec tedna na družbenih omrežjih zelo klepetavih in radodarnih s fotografijami, čeprav uradne skupne fotografije mladoporočencev na spletu še nismo videli.

Priljubljena glasbenika je poročila njuna dobra prijateljica, igralka Zvezdana Mlakar. Ta je na svojem Facebook zidu najprej, 17. junija, napisala: "Pripravljam se na Sašino (Lendero ) in Mihovo (Hercog) poroko, jaz ju bom poročila in pišem en tak majhen scenarij. Jasno, vse bom preštudirala, vse njune pesmi preposlušala in tako sem našla to pesem! Za vse nas, za vse, ki obupujte danes, ki ste dvigovali roke včeraj (pa ne samo zaradi ljubezni), nikoli ne pozabimo, da nikoli ni prepozno. Sašina in Mihina ljubezen nam je vsem lahko vzgled!" Dodala je skladbo Saške Lendero z naslovom Nikoli ni prepozno.

Na dan poroke, 18. junija, pa je napisala še: "No, danes pa sem bom družila, na Sašini in Mihovi poroki. Lepe besede sem sestavila zanju, komaj čakam!" Tudi ostali svati so s poroke objavili nekaj utrinkov in videli smo, da so njuno ljubezen med drugimi praznovali tudi Jože Potrebuješ, Jasna Kuljaj, Špela Grošelj, Domen Kumer in Damjan Murko, ki je poroko organiziral. Prav Saša in Miha sta avtorja njegove velike uspešnice Srečen, ker sem moški. Poroka je potekala na idilični lokaciji Skedenj na Gorenjskem.

O poroki mladoporočenca na svojih družbenih omrežjih ne razpravljata prav veliko, sta pa vse skupaj izkoristila za promocijo nove skladbe. "Dragi prijatelji, prav zaradi vaših vzpodbud se mi je izpolnila dolgoletna želja, da moj Miha (od včeraj dalje mu lahko rečem "moj mož") posname kakšno samostojno pesem. Pesem in videospot Podpisana si name sta danes končno pred vami. Mene se zares dotakne in upam, da se bo tudi vas. Oba z Miho bova zelo, zelo vesela vaših odzivov in delitev," je sporočila Saška. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta