(FOTO) Ricky Martin radikalno spremenil svoj videz in javnost ni povsem navdušena

D.Ži
18.02.2021 09:42
Eni menijo, da je pevec zdaj videti kot božiček, drugi pa so prepričani, da je sprožil nov globalni modni trend.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevec in mednarodni seks simbol Ricky Martin je javnost presenetil, če ne že kar šokiral s svojim novim videzom. Njegovih 15 milijonov spletnih sledilcev je mešanih občutkov, a se nekako strinjajo, da čednemu zvezdniku pristoji skoraj vse. Ricky, čigar glasbena zvezda je najmočneje žarela v devetdesetih letih minulega stoletja, si je namreč pustil rasti daljšo brado. In to še ni vse. To brado si je zdaj močno posvetlil, kar je sprožilo več kot 14.000 komentarjev. Da je zdaj videti kot božiček, menijo nekateri, drugi pa so prepričani, da je drzni Ricky sprožil nov globalni modni trend. 

Martin je sicer poziral z grammyjem, ki ga je dobil za album Pausa, a se z nagrado ne ukvarja skoraj nihče, saj je brada ukradla vso pozornost. Od leta 2016 je Portoričan srečen v zvezi s svojim Jwanom, s katerim sta se pred časom skrivaj poročila. Danes so njuna največja sreča štirje otroci, ki jih je rodila nadomestna mati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta