(FOTO) Rok Piletič ves romantičen z Nino Pušlar. Čestitke dežujejo, oboževalci šokirani, kaj pa Nika Zorjan?

18.10.2021 10:03
Na zidu priljubljenega glasbenika v oči zbode nenavaden prizor, ki spominja na zaroko. A nikar še ne pošiljajte cvetja in daril.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Raay Music

Eden je že pod streho, drugi ga "biksa" na Instagramu. Medtem ko je 22-letni Anej Piletič iz Bql pri svojih 22-ih že poročen gospod, njegov 29-letni brat Rok s svojim ljubezenskim življenje te dni dviga nekaj prahu. No, tako bi vsaj sklepali, če bi se prepustili govoricam. Kar nekaj začudenih pogledov in namrščenih čel je bilo, ko se je na instagramovskem zidu postavnega glasbenika pojavila nenavadna fotografija, na kateri ga vidimo z Nino Pušlar.

To ne bi bilo nič posebnega, saj sta oboževana brata z glasbeno kolegico v dobrih odnosih, a kaj, ko se zdi, da jo Rok na fotografiji snubi. Kleči, jo nežno drži za roko, ona pa tako presenečena, kot bi pravkar dahnila usodni da. Bilo bi romantično, če se ne bi ob tem pojavilo vprašanje, kaj o vsem skupaj pravi Nika Zorjan, s katerim naj bi Rok bil že nekaj časa v zvezi, dasiravno tega estradnika nista nikoli uradno potrdila. Ji je čvrstega Piletiča pred nosom speljala Pušlarjeva

"29 let sem čakal, da sem jo spoznal. Ni me razočarala. Fajn 'baba' je," je kontroverzni fotografiji pripisal Rok in čestitke so se vsule. Kot kaže, na pragu estradnega škandala vendarle nismo, saj sta glasbenika spletne sledilce le malce potegnila za nos in jih sprovocirala. Da bi Rok kmalu skočil v zakonski jarem se oboževalkam očitno ni treba bati, saj je že v času bratove poroke večkrat povedal, da ga poroka trenutno še ne zanima. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta