(VIDEO) Anej Piletič se bo poročil na Štajerskem! Stopili se boste ob zgodbi, kako sta se z Izo zaljubila

16.08.2021 09:17
Še malo pa bo Anej Piletič poročen moški. A še pred veselim dnevom sta njegovo ljubezensko zgodbo z bratom upodobila v novem spotu za skladbo Ulala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Še nikoli bolj osebno. Vidimo borovničke, ki sta jih pila skupaj. Pa kamp, v katerem sta bila ob morju, ko sta se spoznala. Povsem jasno je, da njun dan najlepših sanj ni več daleč. A najprej ... glasba in nov spot. Tik pred največjo življenjsko prelomnico mlajšega člana Bql, Aneja Piletiča, priljubljena brata izdajata novo uspešnico Ulala, ki je v slabem dnevu že navdušila z videospotom in se v izjemno kratkem času že približuje številki 40.000 ogledov in je trenutno z naskokom najbolj priljubljeni video v Sloveniji na lestvici Trending.

Prihajajoča poroka z Izo Hrastnik Fink ima seveda predzgodbo. Decembra sta v videospotu za uspešnico Budala Rok in Anej na koncu delila resnični posnetek Anejeve zaroke in tako romantično začinila videospot, tokrat pa se "ta mali" Piletič vse bolj približuje usodnemu da, ki ga bo izrekel na zadnjo soboto v avgustu na Štajerskem. V videospotu je prikazana celotna zgodba, kako sta se Anej in lepa Iza spoznala in postala par. Na šaljiv in hudomušen način, z resničnimi detajli.

Neo Visuals

A sladkorne ne boste dobili, saj sta vse skupaj zapeljala v žurersko smer. "Tik pred veliko prelomnico sem v svojem življenju in ideja, da lahko združim in pokažem del tega, kako se je začela moja zveza ravno v pesmi, ki prav tako z besedilom paše na tako zgodbo, se mi je zdela posrečena. V nulo so nekatere malenkosti pasale na besedilo pesmi Ulala. Sicer pa živčki že malce delajo, pa ne zato, ker ne bi bil prepričan v odločitev, ampak da bo ta usodni dan šel tako, kot sva si z Izo zamislila. Od vremena, situacije v državi, vse. Upam na najboljše," je Anej pospremil novi video in dodal: "Srce nosim vedno na dlani, nisem pa rad svojega privatnega življenja kazal javnosti, dokler nisem bil prepričan, da je to to. In tokrat je!"

Tudi njegov starejši brat Rok se je v vlogo bodočega svaka že dobro vživel, vzhičen je tudi ob novem komadu. "Sem večen žurer po duši, zato mi je izjemnega pomena, da ustvarjamo glasbo, za katero verjamem, da bo stalnica zabav, koncertov in žurov. To rabimo. Ne dvomim, da bodo ljudje na koncertih začutili najino energijo in na ves glas prepevali z nama," pravi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta