(FOTO) Težki trenutki: Niko Zorjan med dopustom v Dalmaciji nenadoma obšla huda slabost

D.Ži
14.07.2021 09:17
Ravnice vajena Prekmurka se najbrž nikoli ne bo zaposlila v pomorskih vodah.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Res delujejo kot družina. Velika glasbena. Skozi leta sodelovanja so stkali močne prijateljske vezi - no, nekateri tudi še kaj več - in zdaj skupaj preživljajo celo poletni dopust. Da sta Raay in Marjetka navdušena nad Korčulo, smo v zadnjih tednih že ugotovili, tokrat se jima na tem lepem dalmatinskem otoku pridružil tudi Rok Piletič, eden od bratov Bql. In kjer je Rok Piletič, tam Nika Zorjan ni daleč. Pomorske dogodivščine pojoče ekipe lahko vsak dan spremljamo na družabnih omrežjih. Tudi Nika uživa na polno, a ne ves čas. Je le Prekmurka in ne Primorka, zato ji je med živahnimi valovi postalo slabo. 

"Danes sem z mojimi preživela čudovit dan na čolnu. No, edino zdaj na koncu ni bilo najbolj simpatično, saj sem dobila morsko bolezen in moje počutje se je drastično spremenilo," razkriva Nika, ki je dodala fotografijo, na kateri lahko slabost razberemo z njenega obraza. Gre za tretjo fotografijo v galeriji, ki jo je objavila.

K sreči plovba s čolnom ni trajala prav dolgo in pevka se je varno vrnila na kopno. Tudi njeno počutje se je kmalu izboljšalo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta