(FOTO) Še nikoli ni bila videti bolje: Slovenska igralka v kopalkah slavila 47. rojstni dan

A.L.
22.07.2019 15:53

S hčerko si je privoščila morski oddih in pozirala v kopalkah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Verjamete, da je igralka Tina Gorenjak pred dnevi praznovala 47. rojstni dan? Z mladostnim videzom in vitko postavo je Celjanka namreč videti precej mlajša, s čimer se strinjajo tudi njeni oboževalci. Igralka je ob rojstnem dnevu na Instagramu objavila nekaj fotografij, na katerih pozira v kopalkah. "Vsako leto boljša" in "čudovita si" sta le dva izmed komentarjev, ki so se vsuli pod fotografijami.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzvrFOsA4x7/{/instagram}
Gorenjakova je letošnji rojstni dan proslavila na Jadranu, kjer si je privoščila morski oddih skupaj s hčerko Nino Barbaro.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BztFyTjAGlt/{/instagram}
Sicer pa skrb zase Tini ni tuja. Že od mladih let je zaljubljena v ples, letos pa se je izkazala tudi v šovu Zvezde plešejo, kjer se je na plesnem parketu vrtela z Miho Vodičarjem. Tam je igralka priznala tudi, da jo je leta 2014 pretresla novica, da ima raka na dojki. Zdravniki so ji takrat napovedali odstranitev obeh dojk in maternice, a se je, kljub odločnemu nasprotovanju zdravnikov in staršev, odločila, da bo bolezen zdravila na svoj način, z alternativnimi pristopi. Njena odločitev se je k sreči končala dobro.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzqrYcOAXSl/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuTN7a9FXbB/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta