(FOTO) Severini dogaja: Najprej citirala posiljevalca Cosbyja, nato ob 1. maju voščila s sliko Josipa Broza Tita

D.Ži
01.05.2020 16:27

Hrvaška zvezdnica je zadnje čase nekje med jugonostalgijo in ponesrečeno izbranimi citati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Severina je ob mednarodnem prazniku dela svojim sledilcem čestitala preko družbenih omrežij. To je naredila s fotomontažo, na kateri je združila sebe in Josipa Broza Tita. "Dovolite mi, da vam čestitam ob prvem maju, prazniku delavnih ljudi. Dovolite, da bo to v čast vseh delavk, zlasti v tem času medicinskim sestram, zdravnicam, čistilkam, prodajalkam, lekarnaricam, negovalkam, dominantnim ženskam, ki so junakinje na prvi bojni črti te pandemije, da bi se moški lahko kasneje hvalili," je napisala Severina od fotografiji s Titom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_pFTWeHrKy/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Dodala je tudi posnetek, na katerem Tito čestita ob prazniku dela. Na Facebooku je objavila posnetek, na katerem z Goranom Karanom prepevata Bella Ciao.
Je pa dan prej Severina kar nekaj prahu dvignila s tem, ko je na spletu delila misel obsojenega posiljevalca Billa Cosbyja. Delila je novo fotografijo, kjer sedi na postelji, pod objavo pa je sprva zapisala: "Ženske nočejo slišati, kaj si mislite. Ženske želijo slišati, kaj same mislijo ... le z globljim glasom." Pod citatom je podpisala nekoč izredno priljubljenega komika Billa Cosbyja. Kar je mnoge razhudilo, saj moški, ki naj bi posilil več deset žensk, res ni prav dober vzornik. "Nisem vedela, ali besede resnično pripadajo njemu. Verjetno jih je nekje slišal in si jih prisvojil," je zapisala, nato pa odstranila komentarje in tudi citat. Sedaj pod fotografijo piše: "Sanjači zaznajo zoro pred drugimi."
{facebookpost}https://www.facebook.com/severina/videos/3196375870412581/{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta