(FOTO) Shirana do kosti, Emily Ratajkowski sledilci sporočajo: Zelo slab vzor si mladim dekletom

D.Ži
26.11.2021 12:08

Po podelitvi modnih nagrad slavni starleti vse več ljudi sporoča, naj začne vendarle več jesti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Spletna vplivnica in starleta Emily Ratajkowski, ki je nedavno povila prvega otroka, je objavila fotografijo s podelitve modnih nagrad, ki jih organizira Ameriško združenje modnih oblikovalcev. Nosila je top z dolgimi rokavi in ​​široko krilo, ki je segalo pod kolena.

"Tega skoraj nisem objavila, ker sem vedela, kakšno polemiko bo sprožilo, ampak hej, to je moje telo in ne bom se ozirala na sramotenje," je Emily pripisala fotografiji. 

Profimedia

Pričakovala je, da bo ta fotografija izzvala številne komentarje na račun njenega videza, kar se je tudi zgodilo. Mnogi so se nanjo spravili zaradi izjemno vitkega, udrtega trebuha. "Si v redu?", "Oprosti, ampak to je zgolj slabo," "Pojej nekaj", "Kaj za vraga?" Mladim dekletom niste dober vzor," " Kaj je narobe z njenim trebuhom?", “To ni videti zdravo,” “Resnično me skrbi za tvoje zdravje,” so le nekateri od ogorčenih komentarjev, ki jih je prejela pod fotografijo. Najdejo se tudi takšni, ki jim je Emilyjin trebuh všeč in jo branijo. 

Profimedia

"Potrebujem takšne trebušne mišice," "Sit sem komentarjev, ki sramotijo njen videz. Kaj je z vami?", "Kako lahko imaš tak trebuh po nosečnosti? Popolnost," "Kakšen je vaš program vadbe?" "Nehajte govoriti o njenem trebuhu," "Poskrbite raje za svoja telesa," se ji oboževalci postavljajo v bran.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta