(FOTO) Zdravo, Marina! Tako se Tanja Žagar sprehaja z dojenčico. Njene besede vas bodo ganile

D.Ži
03.08.2021 09:16
Prvič po porodu se je v javnosti pokazala naša priljubljena pevka. Ob materinskem ima očitno tudi pesniški navdih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Če bi iskali nacionalno najbolj priljubljeno nosečnico, potem ta naziv verjetno vsakič pripade Tanji Žagar. Pozorno in skrbno so oboževalci čakali na rojstvo malega Karla, tokrat pa iz dneva v dan z njo čakali na rojstvo deklice, ki sta ji Tanja in Miki Šarac nadela lepo ime - Marina. Če je med veselim pričakovanjem Tanja skoraj vsak dan na družbena omrežja poslala kak domač utrinek, je po hčerkinem prihodu virtualno povsem poniknila. Jasno, imela je pomembnejše obveznosti in zagotovo ni želela zamuditi niti trenutka z malo očarljivko. Minilo je nekaj dni, in Tanja se je vendarle spet oglasila. 

Marine nam sicer še ni pokazala povsem, vidimo pa lahko njeno "prevozno sredstvo". Voziček. "Pred štirinajstimi dnevi, 19.7.2021, sem v svoje življenje še en najsrečnejši dan dodala, saj je na svet naša srčica Marina priplesala. Zdaj že prave ženske debate imava, najraje pa se s starejšim bratcem in atijem crkljava. Iz srca hvala porodnišnici Ljubljana za nepozabne tri dni, ko spet skupaj smo bili. Zdaj pa greva na sonček se pogret, vsem vam pa pošiljava poljubčkov pet!" je spesnila Žagarjeva in se z dojenčico sprehodila v poletni cvetlični obleki.

Kako srečni dnevi za družino in zagotovo jih bo še nešteto. Po tihem pa stiskamo pesti, da bomo malo Marino prej ali slej vendarle spoznali pobližje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta