(FOTO) Izjemna čvrstost. Jasna Kuljaj v vročih črnih spodnjicah pokazala, kaj skriva pod hlačami

D.Ži
02.08.2021 11:16
Atraktivna voditeljica predano telovadi, kar je v poletnih dneh nemogoče spregledati.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Temperature zunaj so padle, česar pa res ne moremo trditi za instagramovski profil Jasne Kuljaj. Pri naši priljubljeni voditeljici in imitatorki vročinski val očitno še traja in z nje odnaša odvečna oblačila. Da gre za eno najbolj zapeljivih slovenskih estradnic, je jasno, pa tudi, da je Kuljajeva na svoje atribute ponosna in jih rada poudari z oblačili. Nešteto dih jemajočih dekoltejev nam je skozi leta predstavila, tokrat pa nam je pokazala še svojo drugo plat. Dobesedno.

Atraktivna estradnica na svojem zidu všečke kot za stavo zbira s fotografijo, na kateri jo vidimo v črnih spodnjicah, ki nazorno kažejo, da Jasna zadnje mesece ni zgolj sedela, saj je tudi njena zadnjica v vrhunski formi.

Že nekaj časa predano telovadi, privoščila pa si je tudi nekaj morskih užitkov. Najprej se je sproščala v Ankaranu, nato pa še na Korčuli, kjer je srečala tudi nekaj estradnih kolegov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta