(FOTO) Slavni reper, mož ene najbogatejših vplivnic, pristal v bolnišnici. Spregovoril je o svoji srhljivi diagnozi

D.Ži
30.03.2022 09:40

Dolgo okrevanje je pred reperskim zvezdnikom, a mu družina stoji trdno ob strani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanski reper Federico Leonardo Lucia, bolj znan kot Fedez, je s svojimi več kot 13 milijoni sledilci na Instagramu delil novico o svoji težki zdravstveni diagnozi.

Mož ene najvplivnejših in najbogatejših spletnih vplivnic Chiare Ferragni je objavil fotografije iz bolnišnice, s katerimi je razkril, da je prestal zahtevno operacijo.

"Prejšnji teden sem ugotovil, da imam redek nevroendokrini tumor trebušne slinavke. Eden tistih, ki ti lahko, če jih ne odkrijejo pravočasno, zagrenijo življenje. Zato sem moral na operacijo, ki je trajala 6 ur. Odstranili so mi del trebušne slinavke, vključno s tumorjem. Dva dni po operaciji se počutim dobro in komaj čakam, da grem domov k svojim otrokom. Dolgo bom okreval. Hvala zdravnikom, kirurgom in medicinskim sestram, ki so bili z mano v tem intenzivnem obdobju. Najlepša hvala vsem, ki ste mi pošiljali sporočila podpore. Rad vas imam," je zapisal Fedez, oboževalci pa so mu v komentarjih izkazali veliko podpore in mu zaželeli čimprejšnje okrevanje.

O vsem je spregovorila tudi Chiara, ki je na Instagramu delila fotografijo svojega moža iz bolnišnice s pripisom: "Moj junak".

"Bali smo se vsega: njegove diagnoze, operacije, okrevanja, naših življenj in prihodnosti družine. Operacija je potekala dobro in zdaj moj mož okreva. Upam, da bo to le slab spomin, ki nas je še enkrat naučil, kako pomembno je, da uživamo življenje na polno vsak dan," je zapisala vplivnica, ki ji na Instagramu sledi več kot 26 milijonov ljudi.

Chiara in Fedez sta se poročila septembra 2018, reper pa jo je zaprosil na enem od svojih koncertov v Veroni. Par je marca lani dobil hčerko, ki sta ji dala ime Vittoria, skupaj pa imata tudi štiriletnega sina Lea.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta