(FOTO) Šok z Instagrama: Priljubljeno najstnico našli mrtvo, dočakala je le 16 let

D.Ži
29.06.2020 12:56

Oboževalci in sorodniki simpatične spletne zvezdnice so pretreseni in iščejo odgovore, zakaj je zadnje dni bila v takšni stiski.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Siya Kakkar je imela na Instagramu več kot 240.000 sledilcev. Ljubila je glasbo, ples in življenje nasploh. Bila je vzornica številnih deklet. A zdaj je indijska spletna vplivnica mrtva. Dočakala je le 16 let. Truplo mlade zvezdnice so našli minuli četrtek v njenem domu v New Delhiju. Po informacijah policije, naj bi se štiri dni prej borila s hudo depresijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBnKWPnpBe3/{/instagram}
"Siya je umrla 25. junija okoli 21.00 v njeni rezidenci v New Delhiju zaradi samomora. Živela je pri družini, ki je zdaj povsem pretresena in prosi za spoštovanje zasebnosti. Poslovilnega pisma niso našli," je sporočila indijska policija. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAMxSA8J9JT/{/instagram}
Okoliščine smrti najstnice niso jasne. Britanski Daily Mail, ki se sklicuje na vire blizu dekličine družine, piše, da naj bi v dneh pred smrtjo preko interneta prejela grožnje s smrtjo. Policija tega še ni mogla potrditi. "Zagotovo je šlo za kaj zelo osebnega. Poslovno ji je šlo dobro," pravi njen menedžer, ki se je le nekaj dni nazaj z njo pogovarjal o novem projektu in pravi, da je zvenela kot običajno. Policija je zdaj v preiskavo vključila njene prijatelje in šolo, ki je zaradi epidemije koronavirusa sicer zaprta. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-4OLLfJgsl/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8_kZaupXfj/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6k1FYypNC6/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6ar-3NJaho/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta