(FOTO) Špela Grošelj po razhodu vitka kot še nikoli

A.L.
01.06.2020 09:31

"Ta za naju pomemben korak sporočava s skupno ekskluzivno izjavo, ki bo prva in zadnja na to temo. To je najina edina resnica in prosiva za spoštljiv ter korekten odnos," sta povedala za revijo Suzy in priznala, da se njune poti razhajajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ljubezensko razmerje Špele Grošelj in Gregorja Poljanca Kirscha se je zdelo eno najbolj trdnih na slovenski medijski sceni. Prav zato je bil šok ob njunem razhodu sredi aprila še toliko večji. "Ta za naju pomemben korak sporočava s skupno ekskluzivno izjavo, ki bo prva in zadnja na to temo. To je najina edina resnica in prosiva za spoštljiv ter korekten odnos," sta povedala za  revijo Suzy in priznala, da se njune poti razhajajo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAddNM8BZNq/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAnknWUh3Xd/{/instagram}
Grošljeva tudi po razhodu ostaja aktivna na družbenih omrežjih, z objavljenih fotografij pa je videti, da pevka nadvse uživa, izgubila je tudi nekaj kilogramov. Kot kaže, ji trenutki po razhodu dobro denejo. Obiskala je slovensko obalo, se po dolgem času srečala s Špelo Pavlin, prav tako nekdanjo članico skupine Atomik Harmonik, veliko časa je posvetila tudi svoji mami, je mogoče razbrati z objavljenih fotografij. Očitno se je zakopala tudi v delo. Pred dnevi je objavila fotografijo in pod njo zapisala: "Ko bi vi vedeli, kaj jaz zdaj snemam." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAu6IzDBzRF/{/instagram}
Vsem objavljenim fotografijam pa je skupno predvsem to, da kažejo Špelo Grošelj v novi, še lepši podobi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAK3OIPh87M/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_-dW26h4yQ/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9MhJEthde1/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta