Je karantena ubila ljubezen? Razšla sta se Špela Grošelj in Kirsch

D.Ži
24.04.2020 09:41

Pa tako zelo sta drug drugega spodbujala v šovu Zvezde plešejo ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Če je kazalo, da bo katera zveza trajala in trajala, je to bila tista med Špelo Grošelj in nekdanjim vojakom, danes pa podjetnikom Gregorjem Poljancem Kirschem. Zdela sta se tako zelo uglašena, povezana, zlasti ko sta se tako goreče spodbujala v šovu Zvezde plešejo. In ko je on izpadel kot prvi, je njo to opazno prizadelo. A očitno nismo vedeli vsega. V ekskluzivni izjavi, ki sta jo dala reviji Suzy, sta Špela in Gregor razhod potrdila: "Ta za naju pomemben korak sporočava s skupno ekskluzivno izjavo, ki bo prva in zadnja na to temo. To je najina edina resnica in prosiva za spoštljiv ter korekten odnos," sta povedala za omenjeno revijo in priznala, da se njune poti razhajajo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B97DbeRh_On/{/instagram}
Kaj se je zgodilo, ni znano, ni pa izključeno, da sta postala eden tistih parov, ki v času samoizolacije ugotavljajo, da niso za skupaj. Še pred petimi tedni je Špela na Instagramu objavila, kako skupaj preživljata karantenske dni. Skozi mesece sta redno objavljala tudi fotografije s svojih eksotičnih dopustov. Še januarja sta bila skupaj v Vietnamu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7lcUbfBPHl/{/instagram}
Čeprav noben razpad zveze ni prijeten in lep, bo novica o novi samskosti najbrž koga tudi razveselila. Bila sta namreč eden najbolj atraktivnih parov in zdaj sta spet vsak po svoje na borzi samskih. Vsaj kolikor je znano. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6vqTSeBDcL/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta