(FOTO) Spregovoril Severinin bivši: Na vprašanje, ali je pevka slaba mama, odgovoril ...

A.L.
30.11.2019 15:32

"Dejstvo je, da so se v zadnjem obdobju dogajale stvari, ki si jih kot ženska in mati ne bi smela privoščiti."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po odločitvi sodišča, da mora hrvaška pevka Severina skrbništvo nad sinom Aleksandrom prepustiti nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću, je v javnosti završalo. Številni znani obrazi sočustvujejo s 47-letnico, ki jo je odločitev sodišča povsem strla. Tokrat je za srbski Kurir spregovoril še Popović, ki je prepričan, da bi morala biti ta razsodba sprejeta že davno. Postopek naj bi se zavlekel zaradi taktike "Severininih odvetnikov zavlačevanja".
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5czHZbBnlj/{/instagram}

Novinar srbskega Kurirja ga je med drugim vprašal tudi, ali je Severina dobra mati. Z odgovorom je presenetil. Dejal je, da na to vprašanje ne more odgovoriti. "Dejstvo pa je, da so se v zadnjem obdobju dogajale stvari, ki si jih kot ženska in mati ne bi smela privoščiti." V intervjuju je opozoril, da pri vsej stvari naj ne bi šlo za odvzemanje otroka materi, kot "to v medijih stalno prikazujejo Severinini predstavniki". 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2Oln0QhdIW/{/instagram}

Kljub temu, da Severina z njim ne govori že več let, Popović poudarja, da so bile njune pravice ves čas enake. Želi si, da bi to dojela tudi pevka in da bosta lahko "končno omogočila mirno otroštvo sinu".
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1ooJFIhFss/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta