(FOTO) Strokovnjaki s področja lepotne kirurgije pojasnjujejo, kaj se je zgodilo z obrazoma Toma Cruisa in Madonne

15.10.2021 10:30
Vrhunski strokovnjaki s področja lepotne kirurgije so pojasnili, kaj se je pravzaprav zgodilo z obrazoma Madonne in Toma Cruisa, potem ko sta s svojim videzom šokirala javnost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zadnje fotografije pop kraljice Madonne in igralca Toma Cruisa so šokirale javnost, potem ko sta se zvezdnika pokazala s precej spremenjenim videzom, kar je videti kot posledica številnih estetskih posegov in obupane želje po večni mladosti. 

60-letnega Toma so na bejzbolski tekmi opazili v družbi 26-letnega sina Connorja. Oboževalci so bili osupli nad njegovim zabuhlim in otečenim obrazom, ki je po novem skoraj neprepoznaven. 

63-letno Madonno so videli na ulicah New Yorka, njen obraz pa je kazal jasne sledi estetskih posegov. V živo je videti zelo drugače kot na močno retuširanih fotografijah s svojega instagramovskega zidu.

Njun novi videz je pojasnila vrhunska kozmetična kirurginja Nyla Raja, katere pacienti so številne znane osebnosti. Za Daily Mail se je lotila analize njunih obrazov. 

"Zdi se, da je Tom pretiraval z injekcijami in polnili proti gubam, kar je negativno vplivalo na njegov videz. Brez skrbnega premisleka o strukturi pacientovega obraza je lahko rezultat posega popačen in nenaraven videz obraza," pravi. Kirurg Ross Perry se strinja z njo in dodaja, da bi bil Tomov po mnenju mnogih moteč videz lahko posledica kombinacije prekomerne telesne teže in prepogostega pomlajevanja.

Profimedia

"Tom je na svojih zadnjih fotografijah videti bistveno drugače, po mojem mnenju je to zaradi odvečnih kilogramov in preveč polnila. Lica so videti napeta, napihnjena. Pravzaprav je videti, kot da so njegove oči precej manjše in izgleda kot veverica. Razberemo lahko tudi, da si je injiciral botoks v čelo, ker je njegova polt gladka. Glede na njegovo starost bi pričakovali več črt in gub," dodaja. Podobno strokovnjaka menita o Madonni

"Če pogledamo Madonnin obraz, na njem ni niti črt niti gub, zato zagotovo lahko rečemo, da je uporabljala veliko botoksa, prav tako pa se je odločila za lifting obrvi ali lifting obraza. Ne bi me presenetilo, če bi na zgornjih vekah imela opravljeno blefaroplastiko," pravi lepotna kirurginja Gabriella Birley.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta