(FOTO) To so najkrajše zvezdniške zakonske zveze

Saša Britovšek Saša Britovšek
21.11.2019 06:05

Elizabeth Taylor je bila poročena osemkrat, od tega prvič le 205 dni. Jennifer Lopez se bo kmalu poročila že četrtič, a za seboj ima tudi dva zelo kratka zakona, prav tako Pamela Anderson in Drew Barrymore. Rekorderka Britney Speras pa je bila poročena le 55 ur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prva poroka legendarne Elizabeth Taylor je sredi prejšnjega stoletja trajala le 205 dni. Osemnajstletna črnolaska se je takrat poročila z mladim bogatašem hotelske dinastije Conradom Hiltonom. Ločila sta se, še preden je dopolnila devetnajst let, v svoji knjigi spominov pa je zapisala, da je zakonsko življenje v resnici trajalo 14 dni, le za čas medenih tednov v Evropi. Kasneje se je poročila še sedemkrat.

Jennifer, Drew in Pamela so podirale rekorde dvakrat

Kid Rock in Pamela Anderson sta se za nekaj dni poročila leta 2006.
Profimedia

Bradley Cooper in Jennifer Esposito: 122 dni

Modrooki igralec je bil doslej poročen le enkrat in to z igralko Jennifer Esposito, ki se je spomnimo iz serije Preiskovalci na delu. Na srečo sta se leta 2006 z razvezo strinjala oba.

Zakon igralcev Bradleyja Cooperja in Jennifer Esposito je trajal 122 dni.
Profimedia

Eddie Murphy in Tracey Edmonds: 14 dni

Murphy se je z Edmondsovo poročil na novoletni dan leta 2008 in sicer na zasebnem otoku na Bora Bori. Menda se je po nekaj dneh izkazalo, da poslovna ženska z vzkipljivim igralcem ne bo zdržala in po dveh tednih je naznanila ločitev. 

Cher in Gregg Allman: 9 dni

Takoj ko je bila Cherina ločitev od Sonnyja uradna, se je 9. julija 1975 v Las Vegasu poročila s kantavtorjem Greggom Allmanom. Le devet dni kasneje je slavna pevka izjavila, da je bil poročni obred rezultat njune opitosti, a na srečo sta si napako priznala in popravila zelo hitro. 

Cher in Gregg Allman sta bila poročena 9 dni.
Profimedia

Carmen Electra in Dennis Rodman: 9 dni

NBA zvezdnik in seksi igralka Obalne straže sta bila sicer uradno poročena eno leto, a le devet dni po sklenjenem zakonu 14. novembra 1998 je Rodman že zahteval razvezo. V času poročnega obreda naj bi bil "zastrupljen z njeno strastjo". Tako se je leta 2014 izpovedal Oprah.

Nicolas Cage in Erika Koike: 4 dni 

Filmska maskerka Erika Koike je bila četrta gospa Cage, vendar le štiri dni. Poročila sta se 23. marca letos, 27. marca pa je filmski zvezdnik podal zahtevek za razvezo. Pred tem sta bila par slabo leto. 

Britney Spears in Jason Alexander: 55 ur

Zaenkrat najkrajši zakon med zvezdniki današnjega časa sta imela Britney Spears in njen prijatelj iz otroštva Jason Alexander. Za poroko sta se odločila med novoletnim slavjem 2004 in se odpeljala v Las Vegas. Nekaj ur pozneje je sodnik zakon razveljavil. "Bila sva zmešana, uporniška, in nisva se zavedala, kaj počneva," je svoj nekajurni zakon Britney pojasnila v televizijskem intervjuju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta