(FOTO) V 90-ih so o njej sanjarili moški po svetu. Danes je stara 70 let in videti je fenomenalno

D.Ži
05.01.2022 10:19

Velika verjetnost je, da ste nekoč gledali kultno televizijsko serijo Dr. Quinn. Glavna igralka je očitno našla recept za večno mladost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Skoraj ves svet je v 90-ih letih minulega stoletja spremljal dogodivščine legendarne Dr. Quinn v istoimenski seriji, v kateri je v glavni vlogi blestela igralka Jane Seymour. Dolgo je veljala za seks simbol in eno najbolj občudovanih igralk. Leta so minila, neuničljiva Seymourjeva pa je tudi danes videti zelo dobro. Ni se prav zelo spremenila, čeprav šteje že 70 let. 

Da je še vedno zelo lepa gospa, je te dni potrdila z novo objavo na instagramu. Njeni sledilci se čudijo in iščejo recept za večno mladost, ki ga je zvezdnica očitno našla.

Jane je pozirala v črnih kopalkah, ki so lepo poudarile njeno izklesano postavo, mnogi se v komentarjih ob fotografiji sprašujejo, kako je mogoče, da pri svojih 70-ih ni videti nič slabše od let svoje največje slave. 

Profimedia

"Lepa zunaj in znotraj", "Videti si neverjetno", "Bog, kakšna ženska", "Lepa kot vedno", so le nekateri od številnih komplimentov, ki jih je prejela.

Profimedia

Jane ni privrženka estetskih posegov, kar je že večkrat povedala. Trdi, da svoj mladostni videz dolguje izključno gibanju in zdravi prehrani. A nekako ji ne verjamemo, saj smo jo vmes nekajkrat videli nenavadno pomlajeno in s precej togim izrazom na obrazu. 

Profimedia

"Hodim po plaži, vadim pilates. Trudim se ostati fit in jem zdravo, nikoli pa nisem na dieti in podobno, vse počnem zmerno, kar se odraža na meni," je ob neki priložnosti povedala igralka in dodala, da je en obrok na dan dober trik.

Profimedia

"Zjutraj najprej kava in potem hrana. Ponavadi nekam hitim in pozabim jesti do sredine dneva. Moj partner David je na občasnem postu, tako da ne je do 14. ure. Če postanem lačna kasneje, pojem košček čokolade in spijem kozarec vina. Saj to je obrok, mar ne?" je pojasnila in se pohvalila, da ima enako težo kot pri 17 letih.

Profimedia

Prvi del serije Dr. Quinn je bil prikazan na silvestrovo 1993. Uspešnica je nato bila na sporedu do leta 1998. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta