Naša priljubljena pevka je žal povsem izgubila okus

D.Ži
05.02.2021 09:33
Niti nepremagljiva Rebeka Dremelj se ni mogla izogniti okužbi s koronavirusom in te dni se spopada z neprijetnim simptomom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Pa je doletelo tudi nepremagljivo Rebeko Dremelj. Naša priljubljena pevka, avtorica bloga Nepremagljiva.si in podjetnica je razkrila, da je koronavirus okužil tudi njo, a da njena covid izkušnja k sreči poteka brez zapletov ali hujših simptomov. Pa vendar nadloga ne mineva povsem gladko. Ko si je že skoraj oddahnila, je Rebeka doživela enega najbolj pogostih znakov koronavirusne okužbe - izgubila je okus.

"Un filing, ko imata sadje in zelenjava isti okus kot čokolada!" je zapisala ob fotografiji, na kateri zre proti skledi sadja, pred njo pa je tudi kup sladkarij. Da je izkušnja sila neprijetna, priča oznaka "#NotFunny", ki jo je dodala objavi. Torej prav nič smešno. Rebeki seveda vsi želimo čim hitrejše okrevanje, oglasilo se je tudi nekaj komentatorjev, ki z njo delijo svoje koronske izkušnje.

Ena od njenih sledilk piše, da ima tak simptom že več kot mesec dni, druga pa ji priporoča uživanje cinka in vitamina D. Ne dvomimo, da bo Rebeka junaško prenesla tudi to preizkušnjo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta