(FOTO) Vdova Kobeja Bryanta možu posvetila čustveno sporočilo: "Večno te bom ljubila"

24.08.2021 10:44
Tragično preminuli košarkarski zvezdnik in žena sta bila poročena 19 let. Vanessa je na družbenih omrežjih delila njuna skupno fotografijo in se z ganljivim zapisom poklonila njegovemu rojstnemu dnevu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Legendarni košarkar Kobe Bryant in njegova trinajstletna hči Gianna sta lani umrla v strmoglavljenju helikopterja. Do nesreče je prišlo v Kaliforniji. 23. avgusta bi legendarni Kobe dopolnil 43 let. 

Njegova vdova Vanessa Bryant je ob zvezdnikovem rojstnem dnevu na spletu delila zelo čustveno objavo. Objavila je fotografijo, na kateri se s Kobejem poljubljata. "Vse najboljše. Večno te bom ljubila, večna ljubezen. 43," je pripisala fotografiji in dodala še podobico zlomljenega srca. Objava je v hipu zbrala več kot milijon všečkov in nešteto komentarjev, med katerimi so se oglasili številni zvezdniki, tudi Kelly Rowland, Ciara, Gigi Hadid in Khloe Kardashian.

Kobe in Vanessa sta se spoznala, ko je njej bilo 17, njemu pa 21 let. Šest mesecev kasneje sta se zaročila in se nato leta 2001 poročila. Poročena sta bila 19 let in spočela štiri hčerke - Nalio, Gianno, Bianko in Capri. Njun zakon je imel nekaj vzponov in padcev, a sta jih premostila. Vse do zadnjega je Kobe Vanesso označeval za svojo najboljšo prijateljico. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta