(FOTO) Večkrat brez oblačil: Zapeljiva Inja Zalta je iskreno spregovorila o tem, zakaj nima težav z goloto

Za.B.
28.12.2020 11:35
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Inja Zalta pred kamero ...
Pro Plus

Kako osvežujoč razgled, smo konec avgusta zapisali na naši spletni strani. In dodali: Inja Zalta vas očitno ne želi slišati, nima pa očitno nič proti temu, da jo opazujete med sproščujočim čofotanjem v smaragdnozeleni vodi, očitno v reki, jezeru ali kakšnem ribniku. Nismo povsem prepričani, a zdi se, da čedna igralka in manekenka to počne popolnoma gola, ali pa v najbolj prosojnih kopalkah na svetu.

No, že oktobra smo spet poročali o lepa igralki, ki se je spomnimo iz Usodnega vina. Takrat smo pisali, da je Mark Jacob Cavazza, sin igralca Sebastiana Cavazze, na splet poslal svoj nov spot za komad Playboy, v katerem se je Inja pojavila povsem brez oblačil.

Nekaj mesecev po zgornjih zapisih je simpatična Inja o goloti iskreno spregovorila za revijo Avenija: "Sem nudistka in nimam težav z golimi telesi. Nekaterim pa se to zdi neprimerno, ker gola telesa enačijo s seksom. In seks je pri nas seveda tabu. Golo telo je zame dom, tempelj. Je umetnost, ki je lahko skozi medij način izražanja."

Povsem odprto razmerje do golote Inja Zalta sicer redno izkazuje tudi na svojem Instagram profilu ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta