(FOTO) Videli smo jo že v spodnjem perilu, tokrat pa je atraktivna pevka šla še korak dlje

D.Ži
13.12.2021 09:55

Zvezdnica, ki so jo v domovini razglasili za narodno junakinjo, dobro ve, kako razburkati domišljijo svojih oboževalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Glasbena superzvezdnica Rihanna je znana po tem, da rada pokaže veliko gole kože, na zadnji fotografiji, ki jo je posnela za potrebe svoje znamke Savage X Fenty, pa je pozirala povsem gola. Najbolj delikatne telesne dele je prekrila s pasom in majico, ki jo je poveznila čez svoje oprsje, fotografija pa je sprožila plaz komentarjev njenih zvestih oboževalcev. Navdušenje kar dežuje. "Prelepa si", "Kraljica", "Ne morem verjeti, kako seksi si", "Ne igraj se tako z mojimi čustvi", "To je najlepša fotografija, kar sem jih kdaj videl" je le nekaj komentarjev, ki jih je prejela pod fotografijo.

Nekaj dni nazaj so Rihanno v domačem Bridgetownu razglasili za narodno junakinjo Barbadosa. Pevka je bila na slovesnosti kot vedno videti spektakularno, navdušila je v svileni oranžni obleki, pod katero nedrčka ni nosila.

Opravo je dopolnila z zlatimi sandali, lase pa je spletla v valovite kitke.

Slavna pevka je pred tedni razkrila, da bo kmalu izdala že deveti studijski album in s tem razveselila svoje oboževalce, ki na njen novi studijski album čakajo že leta. Precej živahno je tudi v njenem zasebnem življenju. Rihanna in 32-letni reper  A $ AP Rocky sta zaljubljena do ušes, govori se, da naj bi se bila celo zaročila. O njunem razmerju se je začelo govoriti nekaj mesecev po njenem razhodu z milijarderjem Hassanom Jameelom v začetku leta 2020.

Rihanna in A $ AP Rocky sta bila prijatelja že leta pred tem in zanimivo je, da so se prve govorice, da je med njima nekaj več kot prijateljstvo, pojavile že leta 2013. Reper je takrat dejal, da se mu zvezdnica zdi zelo seksi, a da med njima ni nič. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta