(FOTO) Pretresljivo priznanje: Kljub temu, da jo je hudo pretepel, Rihanna še vedno goji čustva do bivšega

A.L.
03.09.2020 13:59

"On je v zvezi. Jaz sem samska, a ohranjava trdno prijateljstvo."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V pretresljivem intervjuju z Oprah je pevska zvezdnica Rihanna priznala, da še vedno goji močna čustva do svojega nekdanjega fanta Chrisa Browna, in dodala, da se to verjetno ne bo nikoli spremenilo. Spomnimo, leta 2009, na noč podelitve Grammyjev, je Brown pevko hudo pretepel in jo na pol nezavestno pustil ležati na kraju dogodka. Chris Brown je bil obsojen na pogojno kazen petih let in šestih mesecev družbeno koristnega dela, izrekli so mu tudi prepoved približevanja. A vse kaže, da pevka Brownu brutalnega napada ne zameri.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDSfBrqndTX/{/instagram}
"Spet sva začela delati na najinem prijateljstvu," je priznala 32-letna Rihanna in dodala, da sta si zelo blizu. "Ponovno sva zgradila zaupanje in to je to. Rada se imava in verjetno bo za vedno ostalo tako. To ni nekaj, kar bi lahko kar izključili. Mislim, da je on ljubezen mojega življenja. Bil je moja prva ljubezen. In vem, da me je imel rad na enak način."
{instagram}https://www.instagram.com/p/CADqv2_HPPs/{/instagram}

Ali to pomeni, da bi lahko znova postala par? "On je v zvezi. Jaz sem samska, a ohranjava trdno prijateljstvo." Zvezdnica je v intervjuju podala tudi presenetljivo razkritje, da jo je na večer, ko jo je Chris Brown pretepel, skrbelo predvsem zanj. "Zdelo se mi je, da je človek, ki ga ljudje v tistem trenutku sovražijo, prav on. Imela sem čuden občutek. Ne glede na to, kako jezna, prizadeta in izdana sem bila, sem imela občutek, da je on tisti, ki potrebuje pomoč."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_L2mgmnMZe/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7PFWRGn0wY/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta