(FOTO) Tako zapeljivo se Rihanna že dolgo ni nastavljala kameri

Gr.G.
04.12.2020 07:44
Priljubljena pevka meni, da je prav, da se vse ženske počutijo privlačne in seksi, ne glede na to, kakšna je njihova konfekcijska številka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Savage X Fenty je linija spodnjega perila, ki ga je zasnovala glasbenica Rihanna, ki rada v njem tudi pozira pred kamero. Za Savage (divjak v prevodu), 32-letnica piše, da izraža spoštovanje in individualnost. Posebej za prihajajoče praznične dni se je tako sedaj na Instagramu nastavljala kameri v liniji, ki se imenuje fini modri porcelan, z njo pa želi sledilke popeljati skozi hladne decembrske noči.

Rihanna je že večkrat povedala, da gre za spodnje perilo za divje in seksi ženske. Priljubljena pevka in podjetnica se tako praviloma izogiba "običajnim" ženskim, pa tudi preveč punčkastim oblačilom. Meni, da je prav, da se vse ženske počutijo privlačne in seksi, ne glede na to, kakšna je njihova konfekcijska številka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta