(FOTO) Vojvodinja Meghan prvič po umiku iz kraljeve družine objavila nove, zelo čustvene fotografije

D.Ži
23.01.2020 10:59

Vojvodinja Kate se je odpravila na turnejo, njena snaha pa je na splet z one strani luže poslala nekaj utrinkov z obiska zavetišča za živali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pa se je le oglasila. Prvič, kar sta s princem Harryjem sporočila, da imata kraljevskih dolžnosti dovolj in da se želita preseliti v Severno Ameriko. Vojvodinja Meghan je končno spet na instagramovskem profilu, ki ga deli z možem, objavila nekaj fotografij, ki so sicer nastale v Londonu. Meghan vidimo med obiskom zavetišča za živali Mayhew. 
Zavetišče v londonskem Kensal Greenu je obiskala v začetku meseca, malo preden sta z možem šokirala svet z napovedjo umika iz kraljeve družine. Na eni od fotografij vojvodinja boža poškodovanega psa. Fotografije so se na Instagramu pojavile ravno v času, ko se je vojvodinja Kate odpravila na turnejo po državi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7nU1KqJUPP/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Ta mesec je vojvodinja sussekška prišla, da bi videla izjemne ljudi v Mayhewu in izvedela več o neverjetnem napredku, ki so ga dosegli v prazničnem obdobju," piše v opisu Meghanine objave. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta