(FOTO) Za posledicami koronavirusa umrla 18-letna manekenka. Besede njene mame so pretresljive

D.Ži
13.01.2022 10:35

Okužbi s koronavirusom sta sledili tromboza in pljučnica. Bila je na pragu mednarodne slave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brazilska manekenka Valentina Boscardin je umrla zaradi zapletov, povezanih s covidom-19. Njena mama Marcia po poročanju tujih medijev trdi, da Valentina ni imela nobenih pridruženih bolezni ali drugih zdravstvenih težav in da je prejela dva odmerka cepiva.

Valentina je zbolela za pljučnico in trombozo, potem ko so jo prejšnjo nedeljo sprejeli v bolnišnico v Sao Paulu. Marcia, nekdanja manekenka in televizijska voditeljica, je novico o hčerini smrti potrdila na družbenih omrežjih. "Z veliko bolečino se poslavljam od ljubezni svojega življenja. Zbogom, Valentina Boscardin Mendes. Naj te Bog sprejme odprtih rok," je ob skupni fotografiji zapisala Valentinina mama.

Objavila je tudi fotografijo zadnjega skupnega božiča ter slike z praznovanja rojstnega dne in mature. "Covid-19 je vzel še eno žrtev," je napisala.

Hčerka uspešne manekenke in podjetnice Marcie Boscardin je konec tedna umrla pri komaj 18 letih, potem ko je med bojem proti koronavirusu utrpela trombozo. Valentina je bila vzhajajoča zvezda in se je veselila začetka svoje mednarodne kariere.

"Kakšno žalost čutim. Kaj lahko poveš materi, ki se mora soočiti s takšno izgubo! Valentina je bila cepljena z dvema odmerkoma Pfizerja. Počivaj v miru," je dejal Felipe Campos, prijatelj pretresene družine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta