(FOTO) "Zelo te imam rada, očka te pogreša." Vnuki pokojni princesi Diani pripravili ganljiva sporočila

A.L.
16.03.2021 08:13
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princesa Diana še več desetletij po smrti ni pozabljena. Posebej pogosto se nanjo spomni kraljeva družina. Vsako leto za materinski dan otroci princa Williama in njegove Kate napišejo voščilnico svoji babici, princesi Diani. Nič drugače ni bilo letos. 

Profimedia

"Draga babica Diana. Vesel materinski dan, zelo te imam rad in vedno mislim nate. Pošiljam ti veliko ljubezni, George," je napisal prvorojenec kraljevega para na voščilnico v zeleni barvi. Njegova mlajša sestrica, princesa Charlotte, je izbrala rožnato voščilnico, na katero je narisala veliko srce in napisala: "Draga babica Diana, na materinski dan mislim nate. Zelo te imam rada. Očka te pogreša. Veliko ljubezni, Charlotte."

Rueuters

Najmlajši družinski član, 2-letni Louis je zraven dodal svoj podpis in pobarval srček. Princ William in vojvodinja Kate sta voščilnice objavila na svojih družbenih omrežjih, njuni sledilci z vsega sveta pa so navdušeni, da se družina pokojne princese še vedno pogosto spominja.

EPA
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta