(FOTO) Tako je videti v drugo noseča vojvodinja Meghan. Poznavalci kraljeve družine so izbrskali nekaj imenitnega

D.Ži
15.02.2021 09:26
Novica o novi nosečnosti vojvodinje Meghan je v hipu obšla svet ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry in vojvodinja Meghan bosta še drugič postala starša, veselo novico je potrdil njun predstavnik za stike z javnostjo. Prvo fotografijo noseče vojvodinje je objavil znan fotograf Misan Harriman na svojem spletnem profilu. 

"Meg, bil sem na vaši poroki in bil priča tej ljubezenski zgodbi, zato sem počaščen, ker lahko ovekovečim, kako raste," je napisal ob fotografiji. Novica je v hipu obkrožila svet, tisti največji poznavalci britanske kraljeve družine pa so opazili nenavadno, a zelo simpatično naključje, ki morda to niti ni.

Pred natanko 37 leti je na isti dan princesa Diana sporočila, da čaka princa Harryja, ki je bil prav tako njen drugorojenec. Sovpadanje datumov je nekatere globoko ganilo, saj je par novico sporočil na valentinovo in to po novicah, da je Meghan lani doživela spontani splav. Mali Archie, ki se je rodil leta 2019, bo tako dobil bratca ali sestrico. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta