Hčerki Rebeke Dremelj otopela desna stran obraza: "Mislila sem, da bo otrok umrl"

D.Ži
18.02.2022 09:11

Dnevi iz nočne more. Hči naše priljubljene pevke in podjetnice je zaradi nenavadnih simptomov morala v novomeško bolnišnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Izkušnja, ki je ne bi smela doživeti noben otrok in starš. Rebeke Dremelj že dolgo nismo videli tako zaskrbljene in utrujene, a k sreči se vse razpleta v pravo smer. Naša priljubljena pevka in podjetnica je zadnje dni veliko časa preživela v bolnišnici. Če bi šlo zanjo, bi najbrž prenesla lažje. Težave je imela njena starejša hči Šajana, ki je zaradi nenavadnih bolezenskih znakov bila sprejeta v novomeško bolnišnico.

Profimedia

"Šajana naju je zvečer prestrašila tako zelo, da nama je verjetno skrajšala življenje za 20 let," je v storyjih na Instagramu povedala Rebeka in dodala, da obstaja velika verjetnost, da je imela hči postcovidni sindrom.

Profimedia

"Otopela ji je cela desna stran obraza in ni mogla govoriti. Dušila se je. Zdelo se je, kot da jo je možganska kap. Poklicali smo reševalce, ki so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so se začele preiskave," pripoveduje.

Trajalo bo kar nekaj časa, da si bo družina od šoka opomogla.  "Prvič sem bila v fazi, ko sem dejansko mislila, da bo otrok umrl," so pretresljive njene besede. Dodala je tudi, da tri dni ni spala, spomnila se je tudi na tiste starše, ki se morajo z boleznijo svojega otroka spopadati iz dneva v dan.  Zahvalila se je bolnišničnemu osebju in prijateljem za pomoč in podporo. Šajani želimo čim hitrejše okrevanje, družini pa veliko mirnih in zdravih dni. 

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta