(FOTO) Pod nožem: Po nosu je Jasna Kuljaj na svojem obrazu popravila še nekaj

D.Ži
28.01.2022 09:56

Čedna voditeljica je v novo življenjsko desetletje stopila z manj utrujenim pogledom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Jasna Kuljaj je fejst punca tudi zato, ker je pripravljena neolepšano in zelo življenjsko govoriti o čemerkoli. Predvsem pa je zelo iskrena, ko govori o sebi, kar je danes vse bolj redka vrlina. Priljubljena voditeljica in imitatorka je konec lanskega leta praznovala 40. rojstni dan in v novo desetletje je vstopila v zelo dobri formi. Brez zadržkov je že pred leti povedala, da je prestala lepotni poseg, ki smo ga sicer opazili tudi gledalci. Šlo je za korekturo nosa.

Po praznovanju štiridesetice pa se je Kuljajeva odločila popraviti še nekaj. Gre za zadnje čase zelo priljubljen poseg, za katerega se je odločilo tudi kar nekaj znanih Slovencev, najbolj odkrito je o tem pred časom govorila Rebeka Dremelj. Gre za korekcijo vek oziroma zgornjo blefaroplastiko.

Novost na svojem obrazu je razkrila za Rebekin portal Nepremagljiva, pa tudi na svojem Instagramu"Edini poseg, ki sem ga doslej v življenju imela, je bila rinoplastika pred več kot desetletjem. Motila me je grbinica na nosu, ki sem jo najverjetneje pridobila z zlomom nosu v otroštvu. Kirurg mi je povedal, da marsikateri zlom ostane neopažen, saj otroku pač teče kri. Ko se kost celi, pa nastane grbinica. Nikoli mi ni bilo žal, da sem se za to odločila," pravi Jasna. Že nekaj časa je opažala, da je bila neprestano videti utrujeno. 

"Nato sem nekje prvič slišala za poseg zgornja blefaroplastika – odstranitev odvečne kože in maščobe z zgornjih vek," je dodala. Gre za nezahteven poseg s hitrim okrevanjem, tako da je Jasna v 2022 stopila v vsem svojem sijaju, široko odprtega pogleda. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta