Hudo bolna 29-letna hrvaška pevka roti Kolindo Grabar - Kitarović, naj ji pomaga

D.Ži
05.02.2019 09:51

Srce parajoča zgodba. "Hčerki ne morem obljubiti, da bom tukaj zanjo še dve leti," piše pevka, ki je zbolela za multiplo sklerozo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nika Antolos, nekdanja članica skupine Feminnem, ki je nekoč pela celo na Evroviziji, je te dni hrvaško javnost ganila z zelo čustvenim pismom, ki ga je namenila hrvaški predsednici Kolindi Grabar - Kitarović. Prosi jo za legalizacijo kanabisovega olja. Niko pesti multipla skleroza in edino, kar ji pomaga lajšati bolečine, je olje kanabisa. Sama sicer skrbi za petletno hčerko Sienno, življenje pa ji je pokazalo svojo najbolj okrutno stran.  O svoji neizprosni bitki je spregovorila za Magazin In. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtOQMR7nr3B/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Najprej nisem več čutila noge, potem, po mesecu dni, že vse do popka, nato se je začelo še slabšati. Do te mere, da ne vidim več na levo oko. Vse ostale simptome je nemogoče našteti. Tako zelo boli, neprestano, vsak dan, utrujenost, vrtoglavica," pripoveduje pevka. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/INmagazinNovaTV/videos/305831530123855/{/facebookpost}
Pred hčerko noče jokati, najhuje pa je, da ne ve, kakšna usoda jo čaka. "Najbolj strašno je, da pri svojih 29 letih ne vem, ali bom ostala živa, v vozičku, še naprej z bolečinami ali pa bom pri tridesetih kaj bolje. Pojma nimam. Moj otrok raste, a ji ne morem obljubiti, da bom zanjo tukaj še dve leti," je sklenila Nika, ki na odgovor predsednice še čaka. Pravi tudi, da bo očitno prisiljena hoditi v Slovenijo in olje kupovati ilegalno. "Še hujša mi je misel, da me Sia potiska v vozičku, medtem ko jaz ugašam v bolečinah," so njene besede. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bsn3JCyHNcA/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsaQs4aHlBS/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BteW-qDncMW/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta