Izžeta: Slavna igralka svoje otroke doji že sedem let zapored

12.08.2021 10:40
Teresa Palmer je za izkušnjo zelo hvaležna, a pravi, da so dnevi, ko se počuti utrujeno in si svoje telo želi nazaj.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Teresa Palmer je trenutno noseča s svojim četrtim otrokom, nedavno pa je na Instagramu razkrila, da svoje otroke še vedno doji. Začelo se je s prvim otrokom, ki ga je rodila leta 2014. 

"Danes je 2728. dan, kar dojim. Začela sem 17. februarja 2014, ko sem rodila prvega sina. Dojila sem ga tudi, ko sem bila noseča z drugim sinom, nato sem ju leto dni dojila v paru. Drugega sina sem dojila skozi tretjo nosečnost, nato sem tudi njega in hčerko dojila v paru. Med aktualno nosečnostjo še vedno dojim tretjega sina, kmalu bo tretjič, da bom dojila v paru," pravi zvezdnica.

"So dnevi, ko je težko, utrujena sem, izžeta, in nazaj želim svoje telo, so pa tudi dnevi, ko sem za to izkušnjo globoko hvaležna. Imela sem privilegij izbrati dojenje, vsaka ga nima. Nekaterim je lažje od drugih. Poznam veliko žensk, ki so poskušale dojiti, a ni šlo. Žensk ne bi smeli soditi po tem, kako hranijo svoje otroke. Pred dvema letoma sta me moški in ženska napadla, ker sem svojo šest tednov staro deklico dojila na klopi v parku. Če bi se to zgodilo, ko sem prvič postala mama, bi me zelo pretreslo," pripoveduje. Čudi jo, da razprava o dojenju še teče. Teresa ima z možem Markom Webbrom tri otroke, najstarejši Bodhi Rain je star 7 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta