Kako dolgočasno! David Beckham razkril, da njegova žena že 25 let vsak dan jé enak obrok

D.Ži
02.02.2022 10:05

Skrivnost večne vitkosti Victorie Beckham se očitno skriva v popolni odsotnosti navdušenja nad hrano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Upokojeni nogometaš David Beckham je razkril, da njegova žena Victoria že 25 let vsak dan jé enak obrok. 46-letni David poudarja, da zelo rad deli hrano, a nekdanja članica skupine Spice Girls vedno uživa zgolj na žaru pečene ribe in kuhano zelenjavo. 

Ona je uspešna modna kreatorka, on pa eden najbolj plačanih nekdanjih nogometašev na svetu, ki je danes prav tako kot soproga prisoten v svetu mode in kozmetike.
Profimedia

Spominja se, kako si je nekega večera drznila poskusiti še kaj drugega, kar je zanj bil eden najljubših večerov. "Čustven sem glede hrane in vina, ko pojem nekaj čudovitega, želim, da bi to poskusil vsak. Žal sem poročen z nekom, ki jé enako hrano zadnjih 25 let. Odkar jo poznam, uživa samo ribe na žaru in kuhano zelenjavo, le redko poskusi kaj drugega," je dejal Beckham v podkastu, njegove beseda pa povzema The Sun

Profimedia

"Edinkrat, ko je poskusila nekaj z mojega krožnika, je bilo, ko je bila noseča s Harper. Zaradi tega sem bil presrečen. Ne spomnim se, kaj točno je jedla, vem pa, da se od takrat ni več ponovilo," dodaja David. 

Reuter

Victoria je sicer v intervjujih že večkrat razkrila, da nikoli ne uživa hrane, ocvrte v olju ali z omako, in ne jé rdečega mesa ali mlečnih izdelkov. Od sladic poje le sadne torte, in to le ob posebnih priložnostih. 

David in Victoria sta poročena od leta 1999, romanco sta začela, ko je ona svet še osvajala kot članica legendarnih Spice Girls.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta