(FOTO) Zaradi afere z Beckhamom je zanjo izvedel ves svet, danes usodna rjavolaska živi zelo drugače

D.Ži
31.01.2022 09:30

Rebecca Loos je bila pomočnica Davida Beckhama, a so se kmalu razširile govorice, da zvezdnik z njo vara svojo Victorio.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Minilo je 18 let, odkar je svet spoznal Rebecco Loos, Nizozemko, ki je bila pomočnica Davida Beckhama in s katero naj bi slavni nogometaš prevaral ženo. Novica o njuni aferi je v medijih odjeknila kot bomba, škandal pa še tedne ni pojenjal, David in Victoria sta sicer ostala skupaj in zdi se, da sta si danes bližje kot kdaj koli prej.

Britanski Mirror piše, da danes 40-letna Rebecca živi na Norveškem in je učiteljica joge. Živi povsem drugačno življenje kot nekoč, in kot je povedala sama, živi v norveški divjini.

"Zdaj preživljam svoj čas s poučevanjem joge, tekom, pohodništvom in iskanjem hrane za svoja dva sinova. Življenje se je spremenilo," je Rebecca povedala za The Sun.

Sven Christjar Skaiaa je njen mož, ki ga je spoznala v resničnostnem šovu, v katerem sta sodelovala skupaj. Po štirih letih razmerja sta se poročila leta 2012, danes pa z otroki živita srečno življenje v gorah.

Profimedia

Pojavila se je na naslovnici Playboya in domnevno zaslužila milijon funtov z dramo, ki je izbruhnila z Beckhamovimi, in se redno pojavljala pred kamerami ter izpovedovala svojo plat zgodbe. Nikoli ni bilo zares potrjeno, da sta res imela afero, a takrat je šlo za pravi škandal.

Profimedia

Zgodilo naj bi se na predvečer božičnih praznikov, ko se je David z ženo Viktorijo, otroki in starši pripravljal na smučanje v Švici. Družini se je pridružil nekoliko kasneje, škandal pa je v javnost pricurljal ravno takrat, ko je bila Victoria z družino na letališču.

Profimedia

Beckham v svojih izjavah afere ni jasno zanikal. Da je bilo vse še huje, je le teden dni pozneje avstralska manekenka Sarah Marbeck razkrila, da je z Beckhamom spala dvakrat.

Profimedia

Obe trditvi je zavrnil in dejal, da sta ženski nori. Victoria naj bi takrat bila tik pred ločitvijo, a se je očitno odločila ostati. Zgodb o Davidovih domnevnih skokih čez plot se je kasneje nabralo še več, a trdnih dokazov zanje ni bilo. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta