Lep, mlad in povsem impotenten: Uspešni 28-letni maneken spregovoril o svojih intimnih težavah

D.Ži
26.11.2020 09:20
Britanski maneken je imel vse, nato ga je zapustila zaročenka. Čustveno je razpadel, ko se je spet začel zanimati za druge ženske, pa je pretresen spoznal, da več ne more imeti spolnih odnosov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kot model in seks simbol je 28-letni Champ Imi iz Manchestra užival v velikem uspehu, ki ga je bil deležen v svojih dvajsetih, ko je delal za modne hiše na Japonskem, Tajskem in v Italiji. Ko se je razšel z zaročenko, se je njegovo življenje nenadoma postavilo na glavo. Poskušal je spati z drugimi ženskami, a ugotovil, da ne gre. Pri samo 22-ih se je pri njemu pojavila erektilna disfunkcija. 

"Pogosto sem moral na snemanjih razkazovati svoje mišice. Moral sem upodabljati boga vojne, močnega in krepkega moškega. A ko je šlo za seks, sem preprosto odpovedal. Spraševal sem se, kaj se mi dogaja, saj situaciji nisem mogel verjeti," pripoveduje Champ. Seksa se je začel bati. Brez težav se je s potencialnimi partnericami poljubljal, a vselej našel izgovor, da se je izmuznil dejanskemu seksu.

Kot bi se mu v misli vžgalo, da ne more seksati. Zdaj druge moške spodbuja, naj poiščejo pomoč, saj molk ni rešitev. Njegovo impotenco je povzročil razpad zelo intenzivne zveze. Ko je bil spet samski, je spoznal žensko iz Birminghama in do nje razvil močna čustva. Bil je zelo razočaran, ko je ugotovil, da niti ob njej njegov penis ne trzne.

Poskušala sta štiri mesece, a se nato razšla, ne da bi enkrat spala skupaj. Zaradi spolne nezmožnosti je postal depresiven in tesnoben. Bilo ga je sram o težavi govoriti s komerkoli. "Izraz na obrazih žensk, ki sem jim povedal, da z njimi ne morem seksati, me je ubijal. Moral bi uživati v življenju, a moja moškost je bila proti. Večina žensk mi je sicer govorila, naj me ne skrbi, da se to pač dogaja, a sem se ob tem počutil še slabše, saj sem vedel,  da ne mislijo resno," pripoveduje za Metro.co.uk.

Neke pijane noči se je leta 2015 vendarle zaupal prijatelju. Upal je, da bo ta vse pozabil. Prijatelj ga je presenetil tudi z zgodbo o lastnih erektilnih težavah. To ga je ohrabrilo. Pogovor je nanj močno vplival. Danes, ko se dovolj sprosti, njegov penis tu in tam vendarle nabrekne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta