"Za božič sem spala s kar 6 moškimi hkrati. Nisem vedela, da bom tako uživala"

D.Ži
18.08.2020 12:30

Britanska univerzitetna profesorica razkriva, kako je z možem pristala na svingerski sceni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Skupinski seks je za mnoge še vedno tabu tema, zato tudi številni svingerji pred znanci skrivajo svoje spolne apetite. A 62-letna profesorica z ene od britanskih fakultet ja za Guardian, njene besede je povzel hrvaški Index, spregovorila o svojih strastnih izkušnjah. Odkrila je, da je z možem poročena že 40 let in da sta na njegov predlog pred dvajsetimi leti začela eksperimentirati. Minuli božič je spala s kar šestimi moškimi hkrati. 
"Mož je po rojstvu otrok predlagal, da bi preizkusila svinganje. Skoraj desetletje sem potrebovala, da sem pristala na to idejo. Sprva sem mislila, da si želi spati z drugimi ženskami, a se nato odločila s tem opraviti. Niti sanjalo se mi ni, kako zelo bom uživala v seksu z drugimi moškimi, takoj sem se navadila," je priznala. Meni, da njen zakon ni odprte narave, saj ne skačeta čez plot, temveč z drugimi seksata vedno skupaj. "Največkrat gre za seks v troje z dodatnim heteroseksualnim moškim. Včasih je to za eno noč, včasih pa se videvamo večkrat. Včasih svingava tudi z drugimi pari, težko je najti ljudi najinih let," pravi. Do seksa s šestimi moškimi je prišlo tako, da jo je organizator svinganja prosil, naj jih "pripravi" na seks z neko drugo žensko.
"Po nekaj časa sem vprašala, če bi se jim priključila lahko tudi sama. Na koncu sem spala z vsemi. Eden od njih je imel 25-centimetrski penis. Vsak od njih je bil zelo nežen in ljubezniv," se spominja. Pravi, da bosta z možem pri tem življenjskem slogu vztrajala, dokler bosta zmogla. "Živeti moraš izpolnjeno," pravi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta