"Moje življenje je na kocki." Stanje Line Kuduzović je zaskrbljujoče, že drugič je padla v nezavest

17.08.2021 13:00
Lina Kuduzović je preko spleta svojim številnim sledilcem sporočila, da se bo umaknila z družbenih omrežjih, ker se njeno zdravje, tudi mentalno, slabša.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slovenija

Nepredstavljivo, kakšno težo slave je na svojih drobnih ramenih morala nositi, ko je leta 2010 zmagala v šovu Slovenija ima talent in tako čez noč postala najbolj znana in oblegana deklica v državi. Selitev v Švico je Lino Kuduzović sicer res fizično ločila od Slovenije in tukajšnjih oboževalcev, a je zaradi spletnih družbenih omrežij z nami ostala v stiku. Celo tako zelo, da je nabrala več kot 44 tisoč sledilcev. Pozornosti ji nikoli v življenju ni manjkalo, kar se je očitno na njenem zdravju začelo poznati. Preko InstaStory je Lina razkrila svojo trenutno situacijo. In ta je zaskrbljujoča. 

"Želela sem, da to ostane zasebno in da bi še naprej objavljala na družbenih omrežjih, a sem danes že drugič v štirih tednih padla v nezavest. Ker se moje zdravje očitno slabša, tudi mentalno zdravje, sem se odločila, da je najboljše, da se oddaljim od družbenih omrežij," je sporočila Lina.

"Izredno sem hvaležna, da sem živa, zdaj še bolj, ko je moje življenje na kocki. Prosim, skrbite zase, svoji družini in prijateljem povejte, da jih imate radi, in ostanite zdravi. Nazaj bom takoj, ko se bom spet počutila boljše. Hvala za vse, za ljudi, ki jih skrbi zame in me imajo radi. Tudi jaz imam rada vas in me skrbi za vas," je dodala 18-letna Lina. Želimo ji vse dobro. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta