Brutalna bitka za skrbništvo: Bivši trdi, da je Severina strokovnjakom grozila in ponujala "torbe z dokazi"

D.Ži
04.08.2021 10:48
Srbski podjetnik v intervjuju za Srbski telegraf trdi, da Severina svojega otroka ne želi videti. Proti njej naj bi vložil novo prijavo, saj naj bi otroka nagovarjala k temu, kaj mora povedati pred sodiščem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Srbski poslovnež Milan Popović je po daljšem molku tokrat za javnost spregovoril o svojem zelo kompleksnem odnosu do Severine. Trdi, da se je za ta korak odločil odločil zaradi neresnic, ki naj bi jih v medije plasirali hrvaška pevka in njena ekipa odvetnikov. Njegove izjave v Srbskem telegrafu so po pričakovanju popoln kontrast tistemu, kar v medijih in na družbenih omrežjih sporoča zvezdnica. 

Po obravnavi na splitskem sodišču Severinin odvetnik Mate Matić trdi, da se je otrok Severina in Popovića izjasnil o tem, da želi živeti z mamo, ne z očetom. Popović meni, da je oseba, ki je zaslišala otroka, to naredila brez sodnega naloga ali strokovnega telesa. Poizvedbo je izvedla na samem zaslišanju, kar se po njegovem naredi takrat, ko se enemu od staršev ne želi dati priložnosti, da se izjasni o zadevi. Zapisano v zapisniku naj bi bilo prilagojeno tako, da gre na roko otrokovi materi. Ista oseba naj bi se nato od vsega ogradila z besedami, da ne more jamčiti za avtentičnost otrokove izjave, zato Popović upa, da bo kmalu za svoje početje kaznovana. 

Čudi ga, da se je sodišče odločilo ne zaslišati strokovnjakov. Strokovnjaka, ki bi moral biti del del zaslišanja, na sodišče ni bilo, saj naj bi - tako vsaj trdi Popović - od Severine Kojić prejel SMS grožnjo neposredno pred prihodom na zaslišanje. Enemu od strokovnjakov naj bi pevka ponujala celo "torbo z dokazi", ki jo je zavrnil. Pravi, da sta se z nekdanjo partnerico dogovorila, da strokovnjakov več ne želita vpletati, saj bi otrok ob tem le še dodatno trpel, sodišče pa se je odločilo, da so potrebne nove strokovne presoje. 

Proti Severini je podal novo kazensko prijavo, saj naj bi otroka nagovarjala k temu, kaj mora povedati pred sodiščem. Trdi, da je mnenje otroka povsem drugačno od tega, kar je bilo predstavljeno na sodišču. Ker je otrok v konfliktu lojalnosti, sodišče ne bi smelo njegovega mnenja jemati kot verodostojnega pri sprejemanju odločitve. 

Trenutno torej nič ne kaže na to, da bi se dolga, boleča in vse bolj umazana bitka za skrbništvo med poslovnežem in hrvaško glasbeno zvezdnico polegla. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta