Naša pevka, ki se bori s hudo boleznijo, objavila fotografijo iz bolnišnice: "Ranljivost je dober občutek"

D.Ži
29.04.2021 09:25
Zdaj je že jasno, da multipla skleroza Anđe Marić ne bo zlomila. Pevka in pisateljica, ki je vrsto let živela v Ljubljani, se vsakič, ko se počuti žalostno, lepo obleče in uredi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevka in pisateljica Anđa Marić, ki je z nekdanjim možem Primožem Dolničarjem in njunim sinom Gašperjem kar nekaj let živela in ustvarjala tudi v Ljubljani, se že dolga leta bori z multiplo sklerozo. Oglasila se je na družbenih omrežjih in na Instagram poslala fotografijo iz zagrebške bolnišnice Sester usmiljenk.

Čeprav v bolnišnici, se neuničljiva Anđa, sicer Hrvatica, ki pa si jo Slovenci tudi malce lastimo, na fotografiji prešerno smeji in sporoča: "Ranljivost je dober občutek." Na svojem YouTube kanalu je pojasnila, da je bila na redni terapiji, ki jo prejme vsakih šest mesecev, spregovorila je tudi o tem, da kako rada je urejena, ne glede na to, kako slabo se že počuti. 

"Veste, kakšne so bolnišnice, tam je kup prestrašenih ljudi, ki ne vedo, kaj jih čaka. Vedno je potreben čas, da se človek sprijazni z dano diagnozo. Sama sem potrebovala devet let. Vedno se uredim. Kar pomnim, sem vselej ko sem bila žalostna, oblekla najlepšo obleko in si naredila najboljšo pričesko. Tako je lažje. Če sem že žalostna, lahko vsaj izgledam najbolje. To ima name velik psihološki vpliv. Počutila sem se grozno, ljudje pa so mi govorili, kako lepo sem videti," pravi 44-letna Anđa

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta